Naar Branche

Ontdek precies de juiste bedrijfswageninrichting voor uw branche

Sortimo biedt voor uw branche precies de juiste inrichting van uw bedrijfswagen. Voor de bouw, de elektrobranche, voor installateurs van sanitair, verwarming en airco of voor schoorsteenvegers. Ontdek de verschillende brancheoplossingen voor uw bedrijfswagen.

ELEKTRICIENS


Voor de dagelijkse eisen die aan elektriciens en elektrotechnici worden gesteld bieden wij passende oplossingen voor elk wagentype. Want met een op maat gesneden Sortimo bedrijfswageninrichting, die precies aan uw behoeften wordt voldoet, worden uw materiaal en gereedschap veilig opgeborgen.

Naar elektro pagina

SANITAIR / VERWARMING / AIRCONDITIONING


Met een Sortimo bedrijfswageninrichting wordt alles optimaal opgeborgen, en vooral als installateur van sanitair, verwarming en airco’s heeft u veel vervangingsonderdelen en nieuwe componenten nodig. In de verschillende boxen hebben gereedschappen en werkmaterialen hun vaste plaats.

Naar installateurs pagina

Schoorsteenvegers


Een voor schoorsteenvegers geoptimaliseerde bedrijfswageninrichting maakt een eind aan lang zoeken in de servicewagen. Daarom hebben wij geheel individueel een oplossing voor schoorsteenvegers uitgewerkt, die aan de eisen en behoeften van uw alledaagse werkzaamheden is aangepast.

Naar schoorsteenveger pagina