Bouw

Branchecompetentie bouw

In de bouwsector worden aan het materiaal voor bedrijfswageninrichting hogere eisen gesteld, omdat het aan zwaardere belastingen wordt blootgesteld. Vaak zijn zeer zware gereedschappen en materialen op verschillende bouwplaatsen nodig. De bedrijfswageninrichting Sortimo HD is bijzonder zwaar belastbaar en vuilafstotend. Zware gereedschappen vinden probleemloos een plek in de modulaire inrichting, dat met boxen, koffers of laden kan worden uitgerust. 

Bijzonder aan de extreem robuuste inrichting zijn de legborden. Deze legborden zijn van composietmateriaal en per legbord kunnen ze met max. 120 kg worden belast. De klep van het legbord is in horizontale stand bovendien te gebruiken als stabiel werkblad. Achter de klep van het legbord kunnen met gemak zware machines worden opgeborgen. Om aan de vraag uit de branche tegemoet te komen heeft Sortimo de laden, die een draagkracht van 90 kg hebben, in detail gewijzigd. De handvaten zijn voorzien van verzonken grepen, waardoor de laden nu ook zonder problemen met handschoenen kunnen worden geopend. 

Dankzij het vuilafstotende, donkere design van Sortimo HD is de inrichting goed bestand tegen olie en vuil. Voor volumineuze goederen bieden wij met ons eigen ProSafe sjorsysteem een veelvoud aan span- en sjormogelijkheden, die overtuigen door hun eenvoud in gebruik.

ONTWIKKELD DOOR PROFESSIONALS VOOR PROFESSIONALS

Klik op de afbeeldingen en laat u inspireren.

Wij bieden:

  • Praktische laden met een hoge belastbaarheid van max. 90 kg.
  • Kofferbevestiging voor het vastzetten van gereedschapkoffers van verschillende grootten.
  • Werkbladen en bankschroeven voor werkzaamheden direct in de auto.
  • Laden en legborden met verdeelschotten met hoge draagkracht van max. 120 kg voor uiteenlopende transportgoederen.
  • Gereedschapsklemmen voor een veilig en ruimtebesparend transport van schoppen en bezems.
  • Houders voor bijna alle denkbare toepassingen: van draadstangen en jerrycans tot peilstokken en nog veel meer.
  • Waarschuwingsmarkeringen en knipperlichten voor het aanduiden van bouwvoertuigen.
  • Ter bescherming van de carrosserie bij vervoer van zware machines raden wij de extreem robuuste Sobogrip montagevloer aan.

Maak met het Sortimo HD principe van uw auto een compleet uitgeruste mobiele werkplaats voor dagelijks gebruik op de bouwplaats. Sortimo HD kan uitstekend omgaan met extreme belastingen, uitdagingen en vuil. Alles is betrouwbaar geconstrueerd, zodat niet alleen de goederen veilig worden vervoerd, maar ook de bestuurder en bijrijder een goed gevoel in hun rug hebben.

WIJ DIENEN U GRAAG VAN ADVIES

Wij stellen uw perfecte bedrijfswageninrichting voor u samen. Neem eenvoudig contact op met de dichtstbijzijnde Sortimo dealer.


Wij doen u graag een persoonlijk voorstel