Oplossingen voor bedrijfswageninrichtingen

Ordenen is de keuze, waarmee de professionele werkdag al in de auto begint. Want elke kilo onnodige lading kost brandstof en elke dubbel afgelegde weg kost tijd. Ordenen door middel van de Sortimo bedrijfswageninrichtingen zorgt voor een duidelijk toegenomen efficiëntie en daarmee een betere rentabiliteit. De gebruiker ervaart een duidelijke verlichting van zijn werkdag door de eenvoudige organisatie evenals goede overzichtelijkheid van zijn gereedschap en materialen in het voertuig. 

Sortimo biedt u verschillende mogelijkheden voor verschillende autotypen en branches. Met onze bedrijfswageninrichtingen hebben wij voor u zeker ook de perfecte inrichting.

Sortimo bedrijfswageninrichtingen in één oogopslag

Globelyst


De Sortimo Globelyst bedrijfswageninrichting schept orde in uw auto. Door de bijzonder materiaalsamenstelling van hoogvast plaatstaal, licht aluminium en stevige kunststoffen biedt Sortimo Globelyst de hoogste kwaliteit. 

Meer beleven

Sortimo HD


Sortimo HD onderscheidt zich door een extreme belastbaarheid, omdat de componenten overwegend uit composietmateriaal bestaan. Sortimo HD is bijzonder licht, goed te reinigen en bezit een glad oppervlak, dat extreem robuust, vuilafstotend en krasvast is.

Meer beleven

WorkMo


WorkMo staat voor Work Mobility. WorkMo is een multifunctioneel systeem, dat als werkplekinrichting, transportsysteem, werkplekwagen en werkbank kan worden gebruikt. De WorkMo kan snel en uiterst eenvoudig worden opgebouwd - waar, wanneer en hoe u maar wilt.

Meer beleven

simpleco Mini


Met de bedrijfswageninrichting simpleco Mini kan de laadruimte van een kleine bestelwagen voortaan voor het vervoer van omvangrijke goederen worden gebruikt, want deze variant wordt aan het dak van de bestelwagen opgehangen.

Meer beleven

FlexRack


FlexRack, het flexible en aanpasvriendelijke legborden systeem voor iedereen die op zoek is naar een opklapbare inrichting. De innovatieve rekken worden vervaardigd uit hoogwaardig vezelcomposietmateriaal. Hierdoor zijn ze niet alleen bijzonder licht, maar munten ze bovendien uit met een extreem hoge draagkracht van 120 kg.

Meer beleven