XPress en Individual

Globelyst scoort punten door een modulaire opbouw, die te allen tijde naar believen kan worden veranderd en uitgebreid - geheel individueel. Xpress duidt op bedrijfswageninrichtingsoplossingen uit de productserie Globelyst, die perfect op het betreffende automerk zijn afgestemd en met een expresse-snelheid worden geleverd en ingebouwd.

TIJD IS GELD!

De snelheid, die u bij uw klanten aan de dag legt, is ook de maatstaf voor Sortimo voor het Xpress-uitrusten van uw auto geworden. Met eenvoudige modules kunt u uit een veelvoud van componenten uw passende inrichting uitzoeken. Uiterlijk na tien dagen is de inrichting in de auto ingebouwd en is hij klaar om te worden afgehaald.

Xpress maakt mogelijk:

  • Veelvoud aan vooraf gedefinieerde modules
  • Standaard voorstellen voor uw merk auto
  • Snelle planning en levertijd in overleg
MEER Informatie

Individual - EENVOUDIG MEER

HET RONDOM ZORGELOOS PAKKET VAN SORTIMO!

U wenst een inrichting, die geheel aan uw eisen voldoet? Daarvoor is Sortimo Specialist! Net als bij een maatpak, wordt uw werkdag tot in het kleinste detail door onze verkoopadviseur onder de loep genomen, om een voor u perfecte oplossing te ontwerpen. Na 10-15 werkdagen wordt de inrichting afgeleverd bij ons servicestation, die deze dan volgens de geldende eisen in uw auto inbouwt. De geringe wachttijd is goed geïnvesteerd, want met een optimaal uitgeruste auto haalt u deze tijd weer heel snel in. Als je weet, wat zich waar bevindt, hoef je niet lang te zoeken, wanneer je materiaal of gereedschap nodig hebt. Kostbare tijd, die u aan uw klanten zou kunnen besteden.

Individual - geheel zonder compromissen:

  • op maat gesneden op uw behoeften
  • onbeperkte combinatiemogelijkheden
  • analyse van het dagelijkse verloop van de werkzaamheden om een perfecte inrichting te bewerkstelligen
  • planning met 3D-configurator
  • 10-15 werk levertijd van de inrichting, daarna vindt het inbouwen plaats

Met ons zoeksysteem op postcodenummer vindt u uw Sortimo adviseur in uw omgeving.

MEER Informatie