Referentieklanten

Michael Krebs, Elektrotechnik Krebs

„Sinds 12,5 jaar ben ik klant van Sortimo. Ik rijd met een VW Crafter, die ik compleet van een Sortimo bedrijfswageninrichting heb laten voorzien. Voor mij lag het voor de hand om voor een Sortimo inrichting te kiezen, omdat ik al lange tijd hun elektricien ben.”

Leer meer

Mr. Schönemeyer, Kellner Telecom

„We have been working together with Sortimo since 2010 and since then we let Sortimo equip all our transporters with its in-vehicle equipment. Amongst others, our fleet consists of 60 small vans, 95% of which are equipped with the Sortimo equipment solutions. Prior to the cooperation with Sortimo our small vans had been equipped with the equipment of a competitor, which, however, could not compete with Sortimo’s in terms of functionality and quality standard.”

Leer meer

Mr. Schulze, Tadano Faun GmbH

„In het verleden was ik zelf een servicemonteur en was ik veel onderweg. Heden onderhoud ik samen met mijn collega’s de service auto’s. We zijn al sinds vier jaar een klant van Sortimo. Voorheen waren de kleine bedrijfswagens provisorisch ingericht met simpele legborden. Nu is alles gesystematiseerd, waardoor de collega’s onderweg alles direct bij de hand hebben. We hebben tot nu toe 17 VW T5’s ingericht.”

Leer meer

Armin Spengler, KlimaShop!

„Wij hebben ons wagenpark met zeven Mercedes Vito's uitgebreid, die wij onlangs nieuw hebben aangeschaft en alle met een Sortimo bedrijfswageninrichting uit laten rusten. De zeven wagens hebben allemaal dezelfde inrichting: een blok links, een blok rechts en de Autoassistent voorin in de cabine. Het Sortimo systeem past eenvoudig en er is een rooster.”

Leer meer

Michael Leinsle, Baufritz GmbH

„Bij Sortimo kan ik de meest uiteenlopende montagevoertuigen voor diverse toepassingen individueel inrichten. Bijvoorbeeld voor de montage van onze volwaardige woningen, de 7,5 tons vrachtwagens of de 5,0 tons Sprinters, voor het uitbouwen van woningen en het afbouwen van woningen de 3,5 tons Sprinters en Boxers of onze wagens van de servicedienst. Voor elke toepassing de passend samengestelde inrichting.”

Leer meer